Jdi na obsah Jdi na menu
 

2011, VÝSTAVA a poslední dny

Tak po delší odmlce zase přinášíme info o posledních dnech...

Jelikož se nám Airinka před Vánoci rozhárala, měli jsme velmi krušné svátky. Mimochodem plánované krytí vychází na červen 2011.

Silvestra jsme jeli oslavit do Nových hradů s přáteli od leopardů.. Celý víkend probíhal v naprosté pohodě! Na programu byli agility, coursing a tahání. Agility jsme si s Toríčkem jen zkusili a myslím, že pokud bychom se tomu chtěli věnovat, určitě by na to byl šikovný. Potom jsme s přáteli přivítali Nový rok. Druhý den byl na programu coursing. Běhání bylo velmi zajímavé, jelikož psíci běhali velmi náročnou a dlouhou trasu ve sněhu. Nakonec byl závod rovinky. Toríček zaběhl druhý nejlepší čas, jsme na něj moc hrdí, jelikož běžel už téměř ve tmě a od prvního místa ho delilo asi 5 sekund. Potom se zase pilo a povídalo! Poslední den jsme zkoušeli tahání malého Lukáška ( Ilči Borýskové syna) na bobech, i zde nás Toríček velmi překvapil, jelikož to bylo jeho úplně první tahání a byl druhý o pouhou 1 vteřinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelikož se jednalo o začátečníka a o psa, který byl zřejmě nejlehčí pes ze všech účastněných pejsků.. Zakončením bylo vyhlášení výsledků. Jednalo se o součet všech časů z: krátkého závodu agilit, coursingu a tahání, bohužel v agilitách jsme trošku uvízli, tak se Toríček umístil na krásném 3. místě... Určitě se tahání začneme věnovat více !!

Foto z coursingu od fotografa Ondřeje:

http://picasaweb.google.com/dariusz.g75/Coursing112011NoveHrady?feat=email#

V lednu jsme se také zúčastnili Národní výstavy v Olomouci, čekání bylo úmorné a dlouhé, ale i tak se vyplatilo. Airin šla do kruhu s Arizonou Charming line a Arquett Roztocká hvězda.. Airin získala krásnou V1, CAC. Poté se šlo o Národního vítěze, kterého Airinka VYHRÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Foto z výstavy: http://snela.rajce.idnes.cz/Vystava_Narodni_Olomouc_7.1.2011/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář