Jdi na obsah Jdi na menu
 

KRYTÍ

28. 7. 2011

S radostí všem oznamujeme, že 26.7. proběhlo první krytí Airin a Sannyho.. Celou dobu mě provázela nervozita jak to všechno dopadne.. Po příjezdu k domečku Alenky a Jindry ze mě postupně nervozita opadala... První co, tak jsme se přivítali s Alenkou, předali dobrůtku pro Sanníčka a vypustili Airinku z auta, ta olíbala Alenku a pak už se jen rozběhla přímo k vrátkům a už se nemohla dočkat až jim otevřeme. Pak obrovská vítačka se Sanníkem.. Pejskové nelenili a už zde byli první náskoky a provokace.. Airin se před Sannym předváděla a nechala se "opečovávat". Během chvilky už jsme drželi Airin aby Sannymu neodběhla a první spojení bylo na světě.. Trvalo přibližně 20 minut. Celý průběh byl naprosto hladký, oba dva se nechali laskat a neměli potřebu někam cestovat. Airin byla na prvničku moc statečná, žádné hysterčení a řvaní, Sanny se zas předvedl jako zkušený borec :-D Potom jsme pejsky nechali at si oddychnout.. Ale Airince se zalíbilo a nedala Sanničkovi ani chvíli pokoj, pořád se před nim nakrucovala a chtěla znovu, jenže on potřebovala nabrat "síly". Jelikož jsme i my páníčkové začátečníci, nenapadlo nás je na chvíli rozdělit aby si opravdu mohli oddychnout.. Po půl hodině Sanníkovo plakání po Aje jsme jí opět přivedli z auta.. Oba byli moc šťastní a teď už si Sanník nechtěl svou něvěstu nechat utéct, takže sebral všechny síly a další spojení bylo na světě... Opět byli spojení kolem 20 minut a oba moc spokojení, tentokráte už vypadali daleko spokojení a s blaženými výrazy /viz fotogalerie/... Všechno prostě probíhalo nad naše očekávání a bylo to opravdu nádherné pozorovat, jak nejen pejskové věří nám ,ale i jeden druhému, a proto teď vím, že jejich "randíčka" nebyli zbytečné!!! Pak už jsme vzali Airinku do auta a jelo se domu odpočívat, po cestě mě páníček vysadil u chatky a já běžela za neštěstným Toríčkem a Ginou, kterou jsem tu téměř týden hlídala..

Další překrytí bylo naplánováno na 28.7. Tentokráté to bylo pouze na Alence a Honzovi, jelikož by Torík další den bezemě asi neustál.. Tentokráte už to nebylo jen o sexuální přitažlivosti, ale pejskové byli rozvážní a nejdřív se proběhli po zahrádce a pohráli si.. Opět bez sebevětšího problému proběhlo spojení, které trvalo 23 minut :-))) Další překrývání se nám zdálo zbytečné a tak se Honza s Airinkou vydali domů a Alenka si jela pro Bloxinku, která se zatím výletovala s její kamarádkou. Přecijen by jim trošku zacláněla :-D

Jsme moc šťastní, že všechno proběhlo naprosto v pohodě a uvolněné atmosféře a trošku těch citů tam opravdu proběhlo.. Myslim, že i když se lidem zdá toto jako maličkost, tak je potřeba aby vše proběhlo v pohodě a bez nějakého stresu a nucení psů do nějakých drastických bolestivých věcí.. A také doufam, že to bude mít pozitvní vliv na naše - doufejme - boudoucí miminka..

A také jsem moc šťastná, že jsme si vybrali Sanníčka, ale i Alenku, která není jenom majitelka krycího psa, ale opravdová přítelkyně, která chce jen to nejlepší pro naše budoucí miminka. A myslím, že je dobré vědět, že s Alenkou vše probíráme a hlavně se o všem společně radíme!!!

DĚKUJU ALENKO ZA TO JAKÁ JSI !!!

O všem Vás budeme kontaktovat ! Více v rubrice: ,,PLÁNOVANÝ VRH"

Fotky z úterý: http://snela.rajce.idnes.cz/Kryti_26.7.11/ a http://snela.rajce.idnes.cz/Kryti_26.7._II._cast/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

<3

(Alenka a spol., 29. 7. 2011 6:10)

Peto, napsala jsi to nadherne! Mam z toho uplne stejne pocity a jsem hrozne stastna, ze jste si pro svoji milovanou Aju vybrali prave naseho Sannouska!!! Diky!