Jdi na obsah Jdi na menu
 

Odchod Aishy,soutěž pro naše štěnátka,nové stránky,výlety

28. 11. 2011

Nejprve se všem omlouváme, že jsme teď pár dní zanedbali aktualizace, ale jsme celé dny jen se štěnátky a nebo s Airinkou a Torim venku.

Minulý týden za námi na návštěvu přijela Verča s Ashem a Piškotem, byli jsme na procházce u nás v parku, všichni byli naprosto vzorní a krásně se vyběhali - viz fotogalerie http://snela.rajce.idnes.cz/Stenda-Aiwa%2CArrow%2CDonik%2CAisha%2CAsh_a_Piskot/

Ve středu nám odjela i Ashinka do nového domova. Jela až do dalekých Beskyd k bezvadné paničce Lucce..Aishince bude dělat společnost výmarská ohařka DInah a stařičká yorkširka. Lucka přijela ve středu v poledne k nám, nechali jsme prolítat prcky a rozloučit se a pak jsme se vydali na hlavní nádraží, kde Lucku a Aishinku čekala rodinka. Aishinka si všechny hned zamilovala a hlavně Lucčinýho malého brášku! Cesta jim trvala dlouhé 4 hodiny a Aisha byla naprosto vzorná! Doma se zabydlela co by dup. Kromě dvou dní, kdy Aishinka Lucku trošku zlobila, tak se má nááááramně dobře a spolu si to moc užívají. Děkuju Lucce za to, že bude opatrovat naší milou holčičku Aishu! Fotky zde: http://snela.rajce.idnes.cz/Stenda-odjezd_Aishy_a_pohar/

Současně můžete vidět ve fotogalerii fotky štěnátek u poháru, který bude za pár měsíců zdobit pokoj jednoho z našich štěnátek.

Totiž, připravili jsme pro naše štěnda a jejich majitele

MOTIVAČNÍ SOUTĚŽ O POHÁR CHOVATELSKÉ STANICE WOLF SCREAM

 

S radostí Vám oznamujeme, že se již začíná pracovat na našich NOVÝCH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH. Z nedostatku času to ještě chvíli potrvá, ale doufám, že se Vám budou líbit a budou pro Vás přehledné a budete se k nám rádi vracet :-)

Každý den chodíme na procházky se štěndama. Jsou všechna moc šikovná, nic jim nedělá problém. Všechny štěnátka milují lidi a hlavně děti.. Máme problém prcky od dětí a kočárků odtrhnout :-D Občas nám nějaké štěndo odejde s někým jiným, ale jinak jsou poslušní.. Umíme sedni, téměř lehni a samozřejmě ke mě - Doník umí ke mě i s předsednutím :-D Všechny štěnátka mají výborný čich, nejvíce ho využívá Doník :-)

O víkendu jsme byli v ZOO, kde se sešlo pár známých, tentokráte byl čas pro Airinku a Toriho. Nebylo moc času a celou ZOO jsme si prošli společně s naší holčičkou Amber - Enemy a Katkou a Alenkou a Sannym.. V první řadě mě moc mile překvapil Torísek, na nějaké to vrknutí se choval vzorně a po celou dobu bych schopen jít téměř vedle Sanníka. Enemy je hrozně šikovná a krásná.. Krásně mě vítala, což mě hrozně moc těší. Potom co jsme se rozloučili z ostatními vydali jsme se domů. Doma jsme nabrali prcky a šli k Honzovo rodičům na oslavu. Štěnda se hodně rychle zabydlela a uživala si společnost labradorky Sáry. V pozdních hodinách jsme dorazili domů a to už se jen spinkalo :-)

V neděli jsme se vydali na coursing s Bárou Aimi, Badem a Ginou a Verčou, Ashíkem a Piškotem. Jelikož nám skončila technická na autě, byla Verča tak hodná a vzala mě sebou autem. Naložila jsem Aju a Toriho do kufru k Verča a prcky jsme dali do kennely k Báře a jelo se. Na místo jsme dorazili na 10 hodinu, trať už byla připravená, nechali jsme proběhat prcky a vydali se juknut na dráhu. Všechna štěnda šli krásně na voditkách a krásně se socializovali s jinými psíky malými, velkými, chlupatými, bezstrstými no prostě se všemi. Ani když na prcky naběhla doga a irský vlkodav nezalekli se a šli si psíky očuchat. Ani hluk na coursingu jim nijak zvláště nevadil. Jsou to šikovní, zvědavý a vnímavý prckové :-) Potom jsmedali štěnda odpočívat a nechali běhat velké. Airin běžela všechny běhy s Torískem. Od coursingu jsme měli odmlku 4 měsíce a bylo to hodně znát. Airin běžela, dovolim si říct, jeden ze svých životních běhů. Nejen, že nedala moc znát, že je to právě mamka po mateřské, ale běžela nádherně za střapcem, žádný vymýšlení blbostí v podobě nadbíhání, no byla jsem na ní moc hrdá. Torísek je coursingový blázen, takže u něj samozřejmě výkon na 100%. Moc jsme si odpoledne užili a bylo to príma, děkuju Coursing Teamu hlavně Dominikovi za skvělé dráhy a přijemné unavení pesanů. Fotky převážně prcků najdete v galerii u Verči: https://picasaweb.google.com/107644260489119120690/Okor# . Až budou k dispozici fotky z coursingu, přidám je.

Poslední novinkou jsou fotečky štěníků u nových pánů http://snela.rajce.idnes.cz/Stenda_u_novych_panicku_8-9_tyden/

Každý dne mám zprávy o všech prccích. Všichni se maji skvěle a já děkuju všem páníčkům, že opatrují naše miminka a těším se až je brzo uvidím.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:o)

(Alenka a strakaté komando, 28. 11. 2011 21:18)

Páááni, vy toho stíháte! Taťka Sanny je na prcky moc pyšnej!!!