Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výlet do Příbrami a po Hodkovičkách

3. 12. 2011

Včera jsme vzali štěnda na výlet do Příbrami, odkud pocházím. Jeli jsme nejdříve na návštěvu za mými rodiči, potom jsme se vydali do podniku, kde pracuje můj otec, kde štěnda vzbudili obrovskou pozornost.. Poté jsme se vydali centrem Příbrami do divadla.. V divadle jsme proklouzli do kostymérny a co nás čekalo. Dav 15-ti pražských divadelních herců, kteří se mohli ušišlat, když viděli malé štěnda.. Zůstala jsem koukat jako tvrdé Y, když si všichni rozebrali prcky a začli je mazlit, mazlit a mazlit.. Všichni byli naprosto u vytržení, nebýt to lidé, kteří nemají žádný volný čas, mám udané štěnda i do příštích vrhů :-D Štěnátka to ustála na užásnou a užívala si pozornost.. Pak jsme se vydali na návštěvu za mým bratrem, kde na ně čekala ,,rotvajlerská teta" Lejla, ale to už prckové byli řádně unavení.. Dorazili jsme k našim a po chvíli prospání zase zažali divočit, pak jsme se už vydali k mým prarodičům, kde čekal jezevčík Vojta, kterého si zamiloval zvláště Doník :-D Pak už jsme jen jeli domů, štěnda spala bez zvednutí celou noc :-) Fotky bohužel nemáme...

Dnes jsme vyrazili na prochajdu po okolí.. Potkali jsme spoustu pejsků, štěnda pořádně okoukli kachničky a zařádili si na dráze pro kola.. Bylo príma a štěnda se krásně vyblbli, fotky můžete vidět zde:

http://snela.rajce.idnes.cz/Stenda_na_prochajde_v_Hodkovickach/

Jinak tento týden jsme očkovali štěnda, všechna byla moc statečná a ani nepípli! Už je poslední očkování z trojkombinace a budou to neohrožení pejsci :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-D

(Alenka a strakaté komando, 4. 12. 2011 15:01)

Jééé, fotky z té dráhy pro kola jsou super - mám takovej pocit, že si to nejvíc užil Honza :-D :-D :-D Nebo ne?