Jdi na obsah Jdi na menu
 

Začátek února

3. 2. 2011

Poslední dobou stránečky trošku zanedbáváme, ale to jen proto, že veškerý volný čas věnujeme našim miláčkům!

Každý volný den trávíme s našimi leopardími přáteli Bárou Badíkem a Ginou, Verčou a Karou, Monikou, Petrem, Apollem a Chelsey, Verčou, Martinem a Anjinem, Monikou a Arsou a tak dále :)

Nyní se chytáme na spoustu akcí a těšíme se až se s Vámi všemi setkáme..

Poslední dobou se na stránkách věnujeme hodně naší Airin, ale jelikož je Torík už velkej kluk, začneme se s Vámi dělit o všechny věci na které se s Torikem chystáme..

Včera jsme byli na vyšetření DKK a DLK, posudek se zasílal panu MVDr. Pepříkovi a nyní společně s Bárou Badem a Ginkou čekáme na výsledky!!!! Tak nám všem prosím držte palce, ať se můžeme věnovat aktivnímu životu i nadále :)

Zrovna minulou sobotu se Torík s Ginou rozhodli na svůj první sólový živý coursing za srnkou.. Né, že by běželi prvně, ale prvně byl Torik opravdu dlouho pryč - cca 20minut a to se opravdu u něj nestává.. Panička málem dostala infarkt, ale Toríček se vrátil spokojenej a vyběhanej :-D 

Nově se chystáme na akci klubu CCEU - Honácké vlohy.. Už se podobné akce účastníme již třetím rokem a velmi se těšíme, protože naši pejsci jsou na takových akcich nejšťastnejší ( samozřejmě protože na to byli určeni). Více o pasení a nahánění v rubrice ,, PASENÍ A VLOHY".

O výsledcích a dalších věcech Vás budeme brzo informovat..

Tak a poslední fotogalerie z procházek nalezenete zde:

http://snela.rajce.idnes.cz/Prochajda_a_trening_Krcak_leden_2011/

a

http://snela.rajce.idnes.cz/Prochajda_s_Barou_v_Hodko/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář